Soutěže 1916
Výuka 2216
Semináře 753
Havraspár

Autor: Nicolette Marique Leroy
Práce odevzdána: 11. 5. 2014 20:40
Předmět: Kouzelnické kulinářství, 1. A
Termín: 7. termín

Zadání domácího úkolu

Viz výklad. Prosím o všechna 3 menu.

Vypracování

Hezký den, madam Aki! :)

 

1) [link]
Předkrm: Dortík z marinovaného lososa s rukolou
Polévka: Polévka z dýně dělané na másle se zázvorem
Hlavní chod: Kachní prsíčka, grilovaná zelenina a dýňové pyré
Dezert: Lahodný řez s jahodami a vanilkovou pěnou

2) [link]
Předkrm: Tataráček z mladé škrkny, podávaný na listech divoké mandragory
Polévka: Jemná mandragoří polévka s bylinkami
Hlavní chod: Steak z testrála v pistáciové krustě se smetanovým bramborovým pyré a slaninovým chipsem
Dezert: Mátový dortík posypaný čerstvým medovým pylem

3) [link]
Předkrm: Růžové krevetky na levandulovém medu
Polévka: Kuřecí vývar s bylinkovým knedlíčkem
Hlavní chod: Grilované kuřecí prso s omáčkou ze sušených meruněk se smetanovým bramborem v objetí baby karotky
Dezert: Čokoládové suflé

 

Mějte se krásně! :)

Nicolette